Sho bloggen!

Nämen tjenare!

Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket..
Men har haft fullt upp i livet, den senaste som bloggade var mina kära vän Patrik!
Men nu ska jag förhoppningsvis sätta igång igen, jag lovar inget men ska försöka. :)
Jag började dagen med att plugga faktiskt.. Japp, tro det eller ej men jag är inte klar i skolan. Har tills onsdag på mig att bli helt färdig och det ska jag fan lyckas med! När jag hade pluggat så åkte jag till jakan och hämtade biljetter till Djurgårn-Syrianska och sen så köpte jag lite skivor som jag ska bränna ner musik på till Gotland.
Efter det kom Måns och Persson till mig och vi softade med Justin Bieber filmen - Never say never. På gud jag har fått respekt för den där grabben nu asså, vilken jävla snubbe! :)
Sen så bar det av på match, och det var så jävla underbart att vi tog den andra raka vinsten med höga sifror. 7-0 på två matcher är inte illa. Sen ikväll har jag bara softat galet.
Nu ska jag snart dra och slagga, för ska till skolan en stund imorn bitti och stämma av med alla lärare om hur jag ligger till!
Peace brooooooooooor!


Jag är er förevigt trogen, grabbar.

Regnig sommardag med Persson & Sajm0n

Tjotjo!
Sitter just nu i Simons källare vid datan och lyssnar på Skrillex på den lägsta volymen någonsin. Det är  Fredag idag, vilket betyder att jag ska jobba imorn *hatar livet* Simon & Persson sitter i soffan och halvsover båda två, riktiga gullepluttar dom där två. Idag händer nog inte så mycket, inte just nu iallafall. Men nu ska jag fortsätta fixa låtar inför våran Gotlands resa. 

Stay tuned. 

Once you go black, you never come back!



Putte 117 gHetTokRigArN^

RSS 2.0