Pyte Larsson

Som sagt så är våran käre broder och vän Joacim Persson äntligen hemma igen! Jävligt kul att du är hemma igen kompis. Min dag har varit totalt händelselös. Jag vaknade runt 15.00 av att Jocke ringer mig och sedan dess har jag bara softat. Kollat en hel säsong av Sons of Anarchy. Dagens höjdpunkt var nog när jag talade med min käre inlåste vän Simon, dock fick jag mycket goda nyheter av honom, så snart ska vi nog kunna se lite glada inlägg från honom också. Imorn drar jag iväg till mitt landställe i Vaxholm tills på onsdag senast, sen är jag hemma ett par dar och sen åker jag dit igen. Fira kräftskiva och lite sådant, jag har faktiskt ganska mycket att göra nu sista dagarna innan jag drar. Jag åker nämligen iväg den 11 Augusti, vart tänker jag inte säga. Nu tänkte jag dela med mig av dagens låt och idag är det "The Streets - Dry your eyes" som gäller för mig.. 

Here we go ;

Välkommen hem

Tillägnar inlägget till våran broder Joacim Persson som precis kommit hem från Turkiet, jävligt kul att du är hemma igen!  Jag har precis vaknat & idag ska jag bara softa, vad jag vet nu iallafall. Jag droppar ett längre och roligare inlägg senare under dagen/kvällen. 


Stay black! / Patrik

TPL

Jag lever iaf


22.41

Preeeeeeecis! 22.41 är klockan atm. Vi kan börja med idag, jag vaknade hemma hos Axel runt 12 kanske då satt han och spelade LoL. Sedan mötte vi upp Sebbe & Alex runt halv 2 kanske då vi drog och käkade på Skälby Pizzeria aka. Lilla Rött (?). Sedan åkte jag därifrån direkt hem till min ort. Jag hinner bara hem och vända innan jag glider ner på Oleary's och ska kolla DIF-MFF, vilket slutade i, jag vad ska man säga.. haha! Sedan dess har jag bara softat hemma och det blir en lugn kväll hemma. Mina tankar går till Simon som sitter inlåst i sin källare hemma!

Jag tänkte även droppa min "dagens låt" :

Gårdagen by Patrik

Patrik här, lägger upp lite bilder från gårdagen. Ni har redan sett mitt tidigare inlägg som även Axel var delvis med på.
Axel , Alex & våran rullande vän.
Vi körde ölspelet för att komma igång.
Alex med den legendariska "Kisskaninen"
Sebbe med nattmaten.

Avgå SvFF!

Ja, det är Patrik som är här igen. Argare än någonsin i think. Ja, jag är jätte insatt i sport, mer Djurgårdare får man nog leta efter, möjligtvis min käre far som lärt mig att Djurgården är det enda laget på jorden. Jag kommer hem från Axel cirkus 20 minuter innan avspark, då jag får ett sms av mamma som lyder ; vi kollar fotbollen på Oleary's Liljeholmen, bara att komma.  Jag skyndar mig upp och byter kläder, jag blir extremt laddad då jag vet att Järnkaminerna har storsatsning och det är minst 2000 blåränder på plats. Matchen sparkas igång och Djurgården släpper in 1-0 efter cirkus 6 minuter, mycket dålig start. Sen kommer det underbara, så kallade "bangers" slängs in mot planen från kortsidan där DIF-klacken står. Sedan kommer det en till, då domaren Martin "Horunge" Hansson blåser av matchen & det återupptas inte. Jag inser direkt att matchen inte kommer återupptas och blir genast riktigt arg. 

Det kommer fram att det är en idiotskånejävel som stått ovanför DIF-klacken och kastat ner "bangers" på dem & han  åkte på rejäljt med spö. Må han vila i frid, ska dansa på hans gravjävel.  

Jag ser framemot att få läsa rapporterna om matchen & vad det blir för resultat av detta.  Uppdatering kommer senare, förhoppningsvis de närmaste dagarna.
AVGÅ SvFF!!

SVFF FOTBOLLSMÖRDARE

KAoZ i Malmö!


Bärs + match.

Simon här igen!

Eftersom jag inte kan göra så mycket dom här dagarna så har jag tagit bärsen jag egentligen skulle haft igår, och nu sitter jag och kolla på DIF-Malmö.
Matchen avbröts pga knallskot haha! Så jävla rätt, och fan va ja önskar jag kunde åkt ner.
Men tydligen enligt sportbladet & expressen kan det ha varit en malmö supporter som tagit sig in på Djurgårdens klack och kastat ett knallskott, må han vila i frid..
Min kära vän Putte sitter på olearys med sin farsa och hans polare och kollar matchen, han skulle blogga lite senare. Och även min goda vän Melinda är på plats och kollar! Sen lite andra boyzzZz

Vaknade nyss..

Tjo alla. Simon hära!
Sitter fortfarande inlåst i min jävla källare, kommer döda någon snart hahah.
Nu ska ja ta en kalldusch, äta frulle osv. Lägger inlägg sen igen (:
Dagens låt


Argt inlägg av Axelllllllll...

...jag hatar sliddjur och dom som var här ikvläll.... hoppas ni läser detta å LÄS DEHÄRA HÖGT FÖR ER SJÄLVa : JAG HOPPAS ATT MIN EGNA MAMMA DÖR AV BRÖSTCANCER OCH ATT HENNES GRAVSTEN VÄLTER SÅ ATT AXEL KAN DANSA PÅ DEN.... HOROR
tjaaaa! patrik här Hej simon, detta går ut till dig. Vi hade trevligt tills det kom några idiottjejer här. tänk dig Eloise Wallin fast 3 gånger värre, herregud. värsta jag har vart med om. Nu ska iallafall jag och Axel skeda litegrann, vi saknar dig.. godnatt vi hörs imorn! <3

Tjo alla, simon här. Imorse trodde jag att...

Tjo alla, simon här. Imorse trodde jag att den här kvällen skulle bli grym. Jag hade rätt tills allt skiter sig. Ikväll har mina päron hållt mig inne och kommer göra resten av helgen. Och dom ska diskutera hur det blir med framtiden, om jag är kvar i stockholm. Varför det är såhär? Det tänker jag inte berätta. Det kanske inte blir så roliga inlägg för min del i bloggen. Men nu ska jag försöka sova! Hoppas ni mår bra där ute och njuter av sista delen av lovet! Godnatt, fred


grabbarna <3

Tja alla pyte her. Sitter på chillkrök just nu. Brist på tjejer men de ska vi nog kunna lösa. Sebbe, Alex & Axel är här och de är chill. Bilder kommer under morgondagen :) hare bra ikväll folket! Peace!

Trött..

Tjo alla, Patrik här. Jag vakna alldeles nyss & hade hoppats på att simon var här i närheten någonstans men hans tidsuppfattning är ju sämre än en, ja gud vet vad. Idag ska vi vara hos mig ett tag & senare fram mot kvällen ska vi nog rulla mot Barkaby. Axel ska vara med oss idag, dom  åker väll hit snart  hoppas jag. Jag ska snagga Simon när dom kommer hit, så får vi se hur det går HAHA.  Nu ska jag käka lite frukost & duscha osv osv osv osv osv osv.


Puss! Stay black, but remember, once you go black you can never come back!



Tjo alla simon här. Jag vakn...

Tjo alla simon här. Jag vaknade nyss, nu ska jag äta och duscha :) bloggar senare!


Provar att mobilblogga lite :d

dsc04691 (MMS)

Provar att mobilblogga lite :d


Från ikväll!

Som sagt tidigare i videon så satt jag och chillade galet hemma hos min goda vän Axel ikväll, och lovade även en bild där ifrån. Så här nedan kommer den! + En bonusbild från min och puttes lunch tidigare idag :D
/ Sajm0n

En anledning för er att följa!

Från och med imorgon fredag kommer vi börja med en ny sak här i våran blogg. 
Saken är "dagens" som jag kallar den. Det är som sagt dagens, det kan vara dagens idiot, dansare, fula, snygga, fulla, dagens låt osv osv. Sen förväntar jag mig fortfarande kommentarer om utmaningar till oss. Vi kommer göra ett par st men hoppas ni ger oss mer idéer och förslag. Bara slänga in en kommentar eller vad som helst. 


Natti! / Pyyyyyyte

ShuuuuuuuueZ

Fuck Aina


Imorgon är det freeeeeedag!


Lugn kväll

Halllllloj!  Pyte här återigen, jag är numera hemma. Varit hos Simon 2 dagar i rad & så det var skönt att komma hem. Vi har bara softat idag, det har vart så sjukt varmt så vi valde att sitta inne hela dagen hehe. Nu på kvällen mötte vi våran käre vän Axel på T-centralen då han kom med ett tåg från sitt landställe. Simon får lägga ett videoinlägg idag, jag orkar verkligen inte det. Imorn ska vi rulla till stan & fixa lite grejer. På kvällen har vi ingen aning om vad som händer, så om ni har nå tips eller förslag så kan ni gärna få höra av er till oss! :D Nu skall jag se på film & kanske sova lite? Lauring.  Vi hörs imorn kattvalpar & hundvalpar. 

Simon i väntan på Axel     Simon & Axel 

Dagens låt + video


just nu så är det...

...Lite av en pysseldag. Vi sitter och lyssnar på Orup - Magaluf, ritar stickers & dricka cola i brist på annat.
Hörs sen, tjo!

Pengar rullar in som de ska bror.

Som vi lovade så kommer bilder upp ifrån gårdagen!

Sebbe & Simon blev hungriga, romantiskt..     Putte & Alex tuggar i orten
Amaaaaaaaaaaaaanda                                  Glad.Pojke_94
Skööööönt folk. Pytt3, Al3x, Amaaaaaanda & Sajm0n

Horungar

Era mobbade jävla fittor, varför lägger ni onödiga kommentarer hahah? Och som ni inte ens vågar stå för? Om ni endå hade skrivit namn eller något skulle ni vara lite modiga. Men nu skämmer ni bara ut er, kollade upp era ip adresser så , aa 2 bad (: Och en av er som la en kommentar lär ju vara bög, eftersom den vill se oss suga av varandra :D Vi kanske går ut lite senare med namn och bild på den personen!
Peace

25 grader & moln

Tjuuuuuuuuuu alla kompisar där ute.  Patrik & Simon här, vi vaknade precis o ska förmodligen käka brunch nu hahaha de va viktigt enligt simon. idag blir det nog bara att softa. vi kom hem till simon cirkus 02.30 igår efter en kväll i jakan. Det va nice, ganska lugnt men endå nice. Träffade soft folk & drack några öl. Idaaaaaaaaaaag är vi trötta & jag (patrik) skall  nog sova hemma inatt. Ja, simon förstör mitt liv men det behöver vi inte säga till honom.
Nu ska vi käka brunch(?) bilder från gårdagen kommer senare. 

JUSTE! GE OSS LITE UTMANINGAR! Droppa en kommentar eller hör av er till oss på Facebook eller något och berätta vad ni vill att vi ska göra. Vi kommer nog göra det mesta, bara vi inte går över gränsen du vet. ;) 

Tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu / Patrik & Simon

batman är med oss

2 onyktra pojkar i en källare i förorten..


Mr.X tar över..

Patrik lovade ju i det tidigare inlägget att han skulle ge er lite "taggnings" låtar, SÅ BLIR DET INTE! Nu äre såhär att jag, vi kan kalla mig Mr.X har tagit över denna blogg för tillfället & jag ska ge er lite låttips, ni kommer iiiiiiiinte bli besvikna! 

Min egna favorit är denna ; http://www.youtube.com/watch?v=pDcPBGESkAI. (Låten börjar ca 10sek in i klippet!)
Patrik bad mig även tipsa om Gauffie mashupen så här kommer den också ; http://www.youtube.com/watch?v=GEkTsgw7RUA riktigt underbar låt om jag får säga vad jag tycker.

Nu tänkte jag ge er 2 gamla/klassiska låtar & 1 lite nyare som är sköna & jävligt bra att "tagga" till.

1.  http://www.youtube.com/watch?v=X6AtYSBFh58 Avicii - Levels / ID
2.  http://www.youtube.com/watch?v=vbEeJoJ4NV8 Eric Prydz - Pjanoo
3.  http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg Don Omar ft. Lucenzo - Danza Koduro

Ni kan gärna höra av er om ni tycker jag har dålig smak eller något, men då dödar jag er. Jag går ingenstans utan min motorsåg!
Vem är jag?

Dör på tåg1

tjo alla pyte här aka patrik. Jag sitter nu på tåget påväg till ort1. Dvs barkaby som även är känt för sin bajslukt hahaha. Iallafall isag har jag softar med farbror micke & saajmon. Jag har ingen aning om vad som händer ikväll men förmodligen kommer jag somna i simons säng o förhoppningsvis vakna där imorn oxå. Det är cirkus 4628 grader och jag liiiider. Jag klarar inte detta förhelvete! Sitter med "Hello, I found levels" i öronen som är en mashup av Gauffie. Den innehåller låtarna Martin Solveig - Hello , Avicii - Levels & Axwells klassiker - I Found You. En riktigt skön låt med bra drag i, perfekt att ladda inför en skön sommarkväll. Så fort jag kommer till Simon ska jag ge er lite tips på låtar som jag är perfekta att tagga med. Ni får ha det bra ikväll & drick alltför mycket alkohol. Fullast vinner? Peaaaaaaaaaace out broder! / pyyyyyyte

Helvete vad varmt det är..

Yo!
Sitter här i min svala sköna källare i orten och väntar på käk!
Idag har jag varit med Putte och Micke, jag och Micke har inte träffats på länge pga lite knas hit och dit men det va jävligt soft att träffas igen! Vi har mest glidit runt hela jävla dan och lökat. Det är så sjukt jävla varmt asså!
Ikväll vet jag dock inte vad som händer ännu, men något hittar vi väll på!
Nu äre käk osv. Kanske blir något inlägg senare ikväll! :D
Peace, ta hand om varandra och älska med kondom! / Sim0n


jag och micke för längesen

Utrustning för bra kväll - check!

Vi har vad som krävs för att hitta på något kul ikväll! Men frågan är.. händer det något roligt ikväll? Om det är så, så kan ni ju höra av er!
Peace / Simon


Guten morgen

Chacha bloggen, patrik her. 
Helvete vad jag är trött, sovit cirkus 5 timmar i samma säng som simon och ni som har sovit tillsammans med han vet hur han beter sig i sängen haha. Idag blir det nog inte så mycket att göra asså, vi ska nog bara softa och ta det lugnt. Vi får se vad som händer framåt kvällen. Ni kan ju höra av er om ni vet någonting. 

Nu skall jag fortsätta facebook ragga, elllllllllller? 
Hörs senare, tj000000000000000000000000000000000.



Min titel

Min beskrivning


RSS 2.0