va e de för mode?

tja bloggen! nu ligger jag i sängen och tookmyser med lite te. kom nyss hem efter att ha varit med Martin och Alex. vi har bara suttit ute och softat faktiskt och snackat lite skit, rätt skönt faktiskt. nu är mitt rum städat och jag har nya lakan i sängen. kommer sova som en ängel asså. lyssnar på lite ison och fille. och om ni undrar vad de e för mode just nu så kan jag ganska bestämt säga att de e slagg-mode just nu. är skiit trött! puss puss vi hörs imorgon!
Stayblack/micke<3

@ Märsta..

Chacha bloggen simon hära!

Just nu sitter jag här hos ms.x i märsta.. Inte det trevligaste stället på den här planeten, men vafan hon bor ju här så vad gör man inte liksom :)
Just nu så sätter hon upp toffsar över hela mitt hår.. fråga mig inte varför menmen.
Vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi väll på :)
Och som micke sa så har dom nu infört böjda sugrör på donken igen.. är så jävla förbannad, kommer inte kunna sovas inatt och om jag somnar så kommer jag drömmar mardrömmar!

Laddar upp lite bilder från just nu och på mina toffsar..

Stayblack!


eeeeey reeh!!!!

nu e jag fucking sur asså! ett martin sa att han älskade mig men han visar det aldrig:( och två! va ere för jävla fucking kuksugar horungar som jobbar på donken asså? först ända sen man va liten så hade dom raka sugrör sen för typ 7 år sen bytte dom till böjda och min kärlek till mcdonalds gick ner lite, men sen i typ våras så va blev dom raka igen och mitt liv fick en ny knuff och jag kände mig mer självsäker och lycklig som person och allting funkade, men nu... sitter i min soffa och har det bra och så skickar simon ett sms "ring fort" och jag trodde det var någon liten skitsak men så släpper han en bomb! då satt han på donken i kista och hade fått ett böjt sugrör! å ja ba vaah han ljuger den fittan men sen så sa alla i hans klass samma sak asså. jag vet inte vad som kommer och hända nu. kanske går ner mig lite i depression. kanske börjar systematiskt planera och verkställa en plan som går ut på att en efter en skjuta av de högt uppsatta i mcdonalds. tills de fattar vad som pågår. eller så skriver jag bara en redigt massa arga brev från olika adresser och under olika namn där jag påpekar att de raka är bättre. nu ska jag städa mitt rum sen laddar jag upp före och efter bilder. ni kommer bli stöört chockade looooo!
stayblack/micke<3

Skolan bror

Chacha bloggen! Simon häraaa.

Idag vaknade jag i tid för en gångs skull! Gick upp, åt lite, tog en dusch och sen drog jag till skolan.
Måndagar är ganska sega, slutar runt tre typ. Men min lilla martin är i skolan så de är chill. Han gick faktiskt precis iväg med Yousra och skulle göra något på toaletten.. fråga mig inte vad och vill inte veta haha :D
Idag efter skolan tror jag att jag ska vara med ms.x, men vi får se för hon sover gärna hela dagarna haha :)

Bloggar lite senare, Stay Black


hahah, micke så gullig!
 

hej brä

shoo! micke här! sitter nu nyduschad i mitt galet äckliga rum som jag ska städa imorgon. idag så vaknade jag rätt sen för jag, martin, gurra och alex var hos calle igår och såg på film och blev kvar rätt sent. sen taggade jag till alex och så rullade vi till martin och tänkte väcka honom men för engångskull så var han redan vaken och satt och toksoftade litegrann. så vi bestämde oss för å dra å käka på daisys sen gick vi å köpte en present till pappa eftersom att hann blir 55 imorgon. aah eller om typ 20 minuter. efter deeet drog jag hem för det kom lite gäster och skulle fira baba. sen tuggaade vi till calle och såg på  solsidan. och sen en sjuuukt tung film! the blind side heter den och för er som inte sett den så gör det och ta med näsdukar för ni kommer gråta asså grooovt mycket. nu ska jag slagga. engelska prov imorrn! är taggad för det e typ aslätt och jag e tung! hörs imorrn!
stannasvart/ Micke<3

Kille söker partner!

Chacha bloggen! Simon hära. :)

Nu är det såhär att jag lovade min gullunge Christian att han skulle få ett inlägg här!
Så.. bestämde mig för en kontakt annons! :D

Namn: Christian 'Krille' Dahlberg
Ålder:
16 bast
Civilstatus: Singel, men söker en seriös chey!
Intressen: Nörda, festa, ragga och softa.
Övrigt: Krille är en go och glad grabb som man bara kan tycka gott om! Han är ett riktigt kap, så brudar.. Tveka inte på att flörta med han på facebook eller skriv till mig så kanske jag ger ut hans nummer! ;9 Kör på nu!





En trött Simon!

Chacha bloggen!

Igår kväll var jag med Jocke, Mikaela & Emilia, vi va hemma hos Mikaela och bara chillade, snackade och kollade film. Lagomt soft och mysigt! Men lilla Mikaela var så trött så hon somnade och låg och snarkade, jättegullig haha! :D
Jag kom hem runt halv två tror jag, då satte jag på en film. Paranormal Acivity 2.. Den va väll sådär haha :D
Efter det däckade jag vid typ halv fyra :) Så nu är jag lite trött, seg och hungrig! Men det är det som söndagar är till för! Men nu ska jag nog städa mitt rum lite, sen får vi se vad som händer :)

Tänkte iaf lägga upp ett par bilder från kvällen i fredags när vi var hos Alice :)
Skriver senare!


Stayblack/ Simon




Outgoing!


lördag

tjobreeh nu har jag och simon vaknat efter en god natts sömn och nu ska vi hem till mig och hämta lite stålar sen ska jag, simon och persson till stan och kolla pålite grejjer. ska kila nu skriver från stan sen om vi får simons bebis dator att ansluta till nätet-.- men annars så skriver jag när vi kommer hem tjooo!
Stayblack/ micke<3

Videoblogg - Simon & Micke!


Hos Alice Levander!

Chacha bloggen!
Sitter här nu hos Alice och tänkte blogga lite.. just nu så har jag smygit upp på hennes rum och hackat mig in på hennes dator :D
Hos alice är jag, micke, martin, jocke & axel! Värsta korvfesten..
Men har tagit några bilder som jag lägger upp senare!
Peace, stayblack

min kattiga väska


Jag e buisness-man!

sho man! Jag har idag fukkat upp martins mamma och kista galleria. åt fett med donken och softade med folk från simon och martins klass, eftersom att jag e mobbad och går en annan skola och utbildning. sen köpte jag en ny väska. tänkte först på en haglöfs men det blev inte så för att den va mycket mindre och obekvämare än vad jag hade för mig. men då såg jag en assnygg bag. asså typ en klassisk adidas sport bag som jag köpte i stället. så där brände jag lite pengar men senare på dagen såsålde jag lite skit till en polare och så dubblade jag dom pengarna som jag hade gjort av med. buissnessman broshan! nu ska jag ut och möta martin sen lär vi väll hooka up med resten av människorna simon snackade om i videobloggen.
stayblack/ micke<3

Chilli'n with jockemekniven


Donken!

Nu sitter jag här på donken i Kista, med Martin, Micke, Anton, Emilia & Isabell :)
Ska gå runt och kolla lite i affärer och sen rulla hemmåt mot Barkarby så får vi se vad som händer ikväll :D

Stay black


Anton, Jag, Emilia

Fredag! - Simon

ChaCha bloggen, simon hära!


Idag vaknade jag först vid åtta, men sen somnade jag om och vaknade 40 minuter innan jag började.. med tanke på att det tar typ en halvtimma för mig att komma till skolan så skulle jag aaaaaaldrig hunnit, om inte min kära pappa va hemma och kunde skjussa mig haha :D
Idag har jag en ganska skön skoldag, just nu sitter jag på min första lektion. Sen har jag lunch och sen så är det bara typ två lektioner kvar! Och micke ska komma till min skola för han ska köpa lite saker i kista sen :)
Ikväll är jag osäker på vad som händer, Ms.X kanske skulle komma till mig och sova hos mig, men hon är typ sjuk(?) så vettefan hur det blir, kanske bio med grabbarna om vi inte hittar fest :)

Men nu ska ja försöka plugga lite, vi hörs sen!

Stayblack / Simon


Mitt första inlägg/Micke

Hej breeh!
Idag började jag tidigt med ellära som första lektion. ganska kul för min lärare är så jävla spårad. nu sitter jag i min säng med datorn i knäet så där lagom bloggbruds-aktigt hemma efter en kväll med Simon och Martin. Lite lagom halvtråkig soft kväll med stört stora snöhögar och bakluckor på bilar involverat. Först ringde jag Martin och frågade om han skulle ut sen möttes vi på bussen och åkte till willys där jag köpte en redig jävel till vitamin vatten. Sen tog vi en cigg och då ringde simon så vi mötte upp honom sen satt vi ute ett tag och softade. jag kom på den briljanta iden, trodde jag, att vi skulle åka till statoil och värma oss men det visade sig vara det värsta som kunde ha sagts för kort därefter så låg jag i simons ytterst trånga bagageutrymme och led eftersom de åkte till ett annat statoil som ligger cirka 5 kilometer därifrån. så där låg jag och krampade och lyckades på något set fukka upp min axel totalt så jag låg och stönade i backluckan av smärta litegrann. sen var allting jätte segt och vi åkte hem straxt efter det. Nu ska ja duscha sen sova sen drömma om martins mamma.<3 stayblack/micke

Sista lektionen!

Yoyoyo!

Nu sitter jag här på min sista lektion, matte.. Menmen, får ju sluta sen så det är skönt!
Jag försov mig imorse som kom lite sent, men pappa va hemma så fick sjuss så det va lugnt. Men endå jobbigt att börja dagen med stress. Idag va det pannkakor till lunch i plugget så det va ett stort + iaf!

Skriver igen när jag kommer hem.

Stay black



Videoblogg - Simon


RSS 2.0