Misshandel!

Idag i stan skulle micke och jag driva med alla genom att han låtsades örfila och jag klappade med händerna.. Men grejen är den att han "råkade" slå mig på riktigt, och det va hårt! Har film på det och här kommer den!

Stayblack - Simon


EMILIA GÄSTbLOGGAR

TJATJA , emilia här. sitter här med simon på säkerhetslektionen och vi smaskar på klubbor, det är så vi rullar. Vi har matte prov efter detta, det kommer väll gå sådääääääääär... hm, sitter och lyssnar på vad anton har att göra kvar, eller göra om, han suger. Han har även vässat knogarna med sandpapper, han ser ut som en riktig hårding med knogen och ögat. nu ska jag gå och leka lite mer med simon. hihihihi hejdå alla sötwta bloggläsare <33333 / emilia


-

inget bloggande för min del på ett tag. sorry. / Simon

Rullar mot 1köping!

SHOOOOO REEEEEEE!

S
om sagt så fyller min syster åt idag, så snart ska jag, mamma och pappa åka till henne och hennes kille & deras barn och fira henne :D

Idag har jag softat, duschat, fixat mig osv :D Jag hinner inte blogga så mycket mera nu, men slänger in nått inlägg när jag kommer hem igen!

My look right now.




Citerar putte.
"Once you go black, you never come back" - Simon

Grattis syster!

Grattis till min älskade syster som fyller 32 år idag!



Stayblack / Simon

Videoooooinlägg - godnatt



Stayblack - Simon

mäd majk

Hej alla två trogna läsare<3 micke här duvet! ligger återigen i sängen och myser med lite te. idag så var skolan hyfsat soft. vi började med datorkunskap som lite sådär lagom kul, menmen sen efter det så hade vi typ bara elkurser som ja tycker e sååå kul. efter skolan gick jag hem å slaggade lite och vaknar av att martin ringer å vill äta pizza. i vanliga fall hade jag inte bangat men duvet jag går på powerdiet så jag stannade hemma och åt nån vidrig jävla soppa. sen taggade jag ut och mötte han å alex och gurra och gjorde ingenting. satt å lyssnade på KAPTEN RÖD. sååå standard! nu har jag duschat och ska sova efter ett avsnitt av scrubs och en mysig te kopp. tog ner tandborsten i ett glas så jag slipper gå upp och väcka alla. imorgon är det sovmorgon till 10! booyaaah. må er alla finna frid. gud är med er!
stannasvart!/ micke<3

gÄSTBLOGG PÅ GUD!

Tja Putte här, som sagt så gästbloggar jag med tanke på att söte Simon gav mig deras lösen haha =D 
Jag har inte speciellt mycket att säga förutom att haffa Simon, riktigt söt svart prick.
Nu chillar jag galet på Facebook, ni som vill ha tag i mig prata med Sajmon, jag är lite anonym av mig. Kalla mig Putte så blire chill. :D
Aja, ska låta deras logg vara för denna gång.
Stay black! ... But remember, once you go black you never come back!


Tjo

Keff uppdatering!

Sorry!

Blev en liten miss med bloggandet idag, har bara softat och tagit det lugnt hela dagen och pluggat lite osv, och jag vet inte om micke lever haha :o ska nog ringa han och kolla hur han mår osv :)
Nu ska jag iaf ut och möta Camilla! Blir väll en promenad, en jara och lite prat :D

När jag kommer hem skriver jag lite mera :)

Stayblack / Simon

06.52

Godmorgon bloggen!

Vaknade för en liten stund sen sådära, inte så taggad på skola.. Men vi ska ju till tingsrätten nu dirren på morgonen så är vi lika bra gå till skolan (:

Nu ska jag äta, duscha, klä på mig osv :D Uppdaterar senare!

Stayblack / Simon

RSS 2.0