Tjenare mannen!

Cho bloggen! Simon här direkt från skolan!

Just nu sitter jag här och har projekttid/mentortid. Men slutar när som typ :)
Då ska jag nog besöka donken och trycka en glass!
Jag hatar tisdagar, börjar tidigt och slutar sent oftast, och har två jävla matte lektioner..

För ca 10 minuter sen hände dagens händelse.. Jag och Måns är på väg till en lektion, när jag tappar min cola och den börjar rulla och spruta längs hela korridåren, springer ikapp den, tar upp den och sätter den mot munnen och fångar all dricka som sprutar ut (låte fel). Men sen när jag gör det så fastnar min hörlur i munnen och jag råkar svälja den lilla gummigrejen som sitter på den! :o

Inte kul, men sånt som händer :D Dog av garv efter iaf!

Nu ska ja skriva lite i mentorsboken iaf, sen taggiiiiiiiish!

Peace bitcheeZzZZzzZ


Me and my broe Måns!

Ont i halsen och handen -.-

Chacha bloggish! Simon her!

Kom hem för en stund sen ifrån vårt lilla äventyr! Men tyvärr berättar jag inte vad vi gjorde.
Just nu har jag tjockt ont i halsen för har andats in thinner haha och ont i handen från igår när jag gjorde illa den, riktigt lyckat..
Just nu sitter jag här och bloggar, och Micke sitter i min soffa och äter chips och kollar oth :D
Ikväll vet jag inte vad som händer, det är ju söndag så det är väll lite deppmode.. Men får se om jag träffar Ms.X eller kanske rullar ut i orten :)
Lägger upp en video från igår kväll haha! Och vi i videon är inte direkt i vår bästa form.. Hehe.

Peace BitchezzZZZzzZzZZzZzzZ..



Sommartid!

Yo bloggen! Simån her.
Nu äre fan sommartid! Känns jävligt bra faktiskt, nu återstår det bara att sista snön försvinner och att dom sopar gatorna! Vaknade för ungefär en timma sen, tog en dusch å lite sånt (:
Väckte Micke ganska nyligen, vi ska ut på äventyr idag med Johan & Axel.
Lite senare idag kommer det upp ett par videor från igår!
Vi hörs senare, peace. <3


Micke, Alex, Jag och Camilla last weeeeekeeeeeeeend.

äy bree

chacha bloggen! nu har jag och simon just kommit hem till simon för att skeda och kolla på one tree hill. ikväll va vi hos camilla med maja och simon. de va skit dött ibörjan men sen fukkade vi rätt hårt och det blev både urinering och skitsnack på en iskall balkong. camilla om du läser detta så pissade både jag simon från din balkong (fett badass jag vet) men kvällen blev hursomhelst jävligt trevlig efter ewtt tag och det blev en del skumpa som dracks. sen skulle jag axel å simon in till stan för å käka donken och tagga på fest på karlaplan men det sket sig för dom som bjöd in oss hade dragit så vi mötte dom vid hötorget och dom berättade att anledningen till at dom hade dragit var för att det bara va brudar där så det sög ju lite för oss att vi inte kom in. sen åkte vi hem efter ett tag och träffade mina gamla vänner från sexan på tåget och ännu ett par gamla vänner på bussen och nu e vi här i simons mysiga källare och e jävligt mätta och småmysiga i kroppen så vi får se vad som händer i sänghalmen sen hihi. lägger upp videor imorrn från kvällen puss!
zztayblack/micke

Trötter

Heeeeeeei Bloggen! Simon här.
Vaknade runt tolv idag men låg kvar i sängen till typ halv två (:
Igår så kom Isabelle till mig och vi gjorde inte så mycket igår. Vi mötte Camilla, Alexandra & Axel för att dra å käka pizza, och när vi kom dit så satt Jocke och Elin där redan och käkad3. :)
Efter det så gick vi till willys men hamna på statoil tillslut.
Sen drog vi till mig och kolla Shottas som man inte sätt på länge haha! Sen så rullade dom hem och jag å Isabelle tjåcka oss med b&j :)
Skriver lite senare och förmodligen en Dagens Måns då oxå [;
Peace, <3


Me and my dear friend Shoulder.

Chachaaaaaaaaaa

Sho looooooo!

Nu sitter jag här med en kluns i mitt knä! Isabelle heter hon, ovch det är riktigt noga med det där e:et på slutet..
Just nu gör vi inge, ska nog gå och köpa lite proviant till kvällen (:
Micke och Martin är och ser på Justin Bieber filmen och raggar småbrudar.. Se om dom fick något napp!
Bloggar sen, peeeeeeeace <3 / Simon

Dagens Måns! Ingen Möller eller Zelmerlöv!

Det här är min goda vän Måns som ville prata lite!



23.50

Yo bloggen!

Idag så har jag varit ledig, studiedag u know!
Men fick ingen jävla sovmorgon för det.. Nejnej utan jag va hos tandläkaren vid 8. -.-
Men sen så gick jag hem och sov till typ 12 så de va skönt!
Efter det så taggade jag och Martin och köpte cigg, sen på vägen hem gick våran buss sönder så vi gick en bra jävla bit till först mig för att hämta ett bokningsnummer, sen till barkarby för att vänta på Jocke som skulle möta oss där och ge oss lite pengar. Sen så tog vi bussen till Willys och där hämtade vi ut biljetter till Djurgårn-Gnaget den fjärde. Sen så passa vi på att käka lite där oxå (:
Efter det drog vi hemmåt, då satt jag mig och kollade på Kniven i hjärtat. Lätt sevärd serie.

Efter middagen så drog jag ut med Micke och Alex en stund och bara softade och kom hem för inte så länge sen alls.
Just nu sitter jag och lyssnar på Kapten Röd och bara chillar, ska väll ta en dusch snart och sen somna till nästa avsnitt av serien.
Imorn är det onsdag, och det betyder att jag bara har Svenska och Idrott i skolan, så slutar runt 1! Efter det ska jag möta IsabellE, så får vi se vart vi drar. Plugga ska vi nog göra iaf ^^.
Sen så är det så att jag har ett videoklipp ligger och väntar på att komma upp! Det är på min käre måns som gör en hälsning till en viss person han tänker mycket på och pratar mycket om.. Och det klipper läggs förhoppningsvis upp lite senare ikväll eller imorgon! Men vi får se :D
Om det inte kommer upp ikväll, så Godnatt påer!
Peace! / Simon
En skön vårbild ifrån helgen! Jocke, Camilla, Marcus och Jag!

godnatt

nu är det så att farbror micke är jättetrött och tänkte slagga sten hårt i 9 timmar typ. skriver imorrn puss! ( ja, jag skriver om mig själv i tredje person)
håll din skit svart/ micke

städarN

Sho alla söta!
Idag har jag varit på äventyr så som micke skrev i förra inlägget, det va soft men mina tår blev is.. Efter äventyret drog jag hemmåt runt 5 och kollade sista på Djurgårn-Luleå.. Tyvärr gick det inte som jag hoppades och det i princip förstörde min kväll. Menmen, på kvällen så käkade jag och farsan lite hämtmat. Sen så började jag plocka i ordning i mitt rum, dammsuga & även damma! SÅ JÄVLA DUKTIQ!
Nu ska jag typ duscha och sen lägga mig i sängen och kolla en rulle!
Imorn är det skola igen, och det är sisådär.. Menmen!
Om jag inte bloggar imorn innan skolan gör jag det i skolaN!
Godnatt! / Simon


Med dammvippa å allt! Blir fan imponerad av mig själv ibland.

äventyr på g bror!!

ääy breeh bloggen!!! jag sittter här hos sion och softar medan han lagar frukost åt mig^^ senare idag ska vi ut på en redig jävel till upptäcksfärd. vet inte riktigt vart vi ska än men vi vet att vi ska dit. så ska vi också träffa fille och johan. igår såg vi på fiulm här hos simon och vi va typ jag simon, axel, jocke, marcus, och alice. vi såg på paranormal entity. typ exakt som paranormal activity men den här va gaalet mycket bättre. sen gick vi ut och softade ett tag och följde de andra till bussen. sen taggade jag och simon till honom och softade tills vi somna.
stayblack/ Micke lään!!!

Hittade han med glajjorna på bussen.. A.k.A Shouldaaaaar


Rolli'n against the city lääää

Shobro! Simon här!
Nu ska ja rulla mot stan med Jocke, Marcus & Camilla. Vi ska mest njuta av det fina vädret, kolla affärer och kanske träffa folk typ :)
Bloggar när ja kommer hem!
Stayblack

Pizza, Djurgårn, Folk & Spya..

Chacha bloggen! Simon hääääääär

Ikväll var jag ju med Martin, Jocke och Måns och käkade pizza och kollade på 6:e kvartsfinalen mellan DIF & Luleå.. Och den slutade så jävla skönt med vinst, så nu avgörs det vilka som går vidare på söndag! Jävligt sugen på att sticka upp till Luleå då!
Efter det så drog vi ut och skulle kanske på fest i hässelby.. Men vi kom bara till statiol när vi fick reda på att AINA hade kommit dit ^^, då drog vi tillbaka och skulle möta Alice och co. Men istället kommer Johan x2, Joline, Elin, Daban och Max gåendes, så då hänkar vi på dom hem till Johan en stund, och där slutar det med att någon spyr och det tog jag hand om och sen sprejade jag ner hela huset med parfym så de skulle lukta lite bättre höhö! Lägger upp video på det ;).
Nu tänkte jag sätta på en rulle och kolla på den tills ja somnar i soffan! Skriver imorgon igen :)
Nattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, stayblackish



Skumt..

Undrar vilka som är ansvariga för det där..

Fredag!

Chacha bloggen Simon hära!

Sitter just nu på Engelskan i skolan, slutar snart och då ska ja rulla till stan och kolla in den nya Topman affärn med Jocke! Efter det blir det att rulla hem, köpa pizza för att sen dra till Martin och kolla Djurgårn-Luleå :)
Efter det vet jag inte vad vi ska göra, vi får se!

Slutar nu typ, så peace!


Trött grapp..


shabba

tjo bloggen! tänker inte be om ursäkt för ngt efter som simon redan gjorde det i sitt inlägg1 just nu har vi två trogna läsare här i bloggen tror jag! respekt till er breeh! är stööört pigg och kan inte slagga för fem öre. så jag berättar om min dag istället. vaknade vid ett, studiedag duvet, sen efter det låg jag och tooksoftade ett tag i sängen me en redig frukost och bra tv-program. sen ringde alex och sa att han hade slutat så jag drog och mötte hhonom sen rullade vi till gurrk och såg på en film. efter maten ringde jag simon och vi möttes upp och tog en fruktansvärt läskig cigg. det var nämligen så att vi åkte till järvafältet och där har det setts vildsvin alldeles för många gånger för att man inte ska va paranoid när man e där. så vi började snacka om det och så hörde vi ngt, förmodligen ingenting men jag blev skiträdd och hoppade upp i simons flak på bilen och stog där. innan jag viste om det stog simon där med mig och vi höll om varran. vi bestämde oss för att dra till donken där det trots allt är färre vildsvin. sen slutade det med att vå åkte och träffade mickan och jag och simon började skojbråka när hon gick men slagsmålet övergick till en ren våldtäckt där simon ligger på mig och skriker här kommer tjickelmonstret och alal dööör av garv tills det kommer en stiligt klädd asiat och typ ba: hej. varpå jag svarar tjenare tjenare. och alla dör igen utav det såväl kända skrattet. när jag kom hem hoppade jag i duschen och tvättade mig ( kände mig så smutsig och äcklig därnere efter våld täckten) och nu ligger jag här i sängen och myser och funderar på att se på hela millenium trilogin nu inatt eftersom att jag inte kan sova.
stayblack/ micke

Nu kör jag igen!

Chacha bloggen Simon hära!

Vet att det var fruktansvärt längesen vi uppdaterade! Men det bara blev så att vi slutade med det helt enkelt..
Men nu äre så att jag ska köra igång igen för fullt! Hoppas Micke hakar på oxå :)
Just nu sitter jag och nöter en viss låt som jag tänkte länkish här nere sen!
Tänkte gå och ta en dusch nu för att sen krypa ner i sängen framför en film.
Skriver igen imorgon bitti!
Peace, stay black.




RSS 2.0